8 Lucruri pe care trebuie sa le stii despre orgasm. Tu le stii?

”Oare i-a placut sau doar s-a prefacut?”, ”Cum imi dau seama ca a fost orgasm?”, ”Daca a simulat punctul culminant, de ce nu am inteles?”

Acestea sunt doar cateva intrebari nelinistitoare din mintea barbatilor, ce se invart cu un aer misterios, in jurul sexualitatii feminine. La fel ca despre multe alte subiecte, si despre orgasm se stie prea putin, realitate valabila in ambele tabere, adica atat pentru EI, cat si pentru ELE.

Iar tu, in asteptarea noptilor de dragoste si de pasiune nebuna, in repetate randuri, ai imbracat cea mai sexy lenjerie intima din dotare. Si ai sperat ca de data aceasta va fi ocazia potrivita sa simti placerea despre care multi vorbesc, dar putin o cunosc.

Insa in viata, noi, oamenii, niciodata nu incetam sa invatam, indeosebi cand argumentul este atat de… orgasmic. Daca credeai ca stii tot, afla ca exista lucruri care-ti sunt straine!

  1. Nu toate femeile reusesc sa treaca ”dincolo”

Aproape o jumatate dintre femei intampina probleme in atingerea maximului de placere. Iar obstacolul nu se datoreaza vreunui handicap sau maladii. Unele reusesc sa ”guste” momentul nu printr-o partida de sex cu propriul partener, ci doar prin masturbare.

  1. Orgasmul este un adevarat consumator de calorii

O femeie are nevoie de circa 5-30 de minute pentru atingerea punctului culminant, ce dureaza abia 20 de secunde. In timpul drumului catre ”apogeu”, se ard circa 27 de calorii, fara sa mai vorbim de consumul dinainte de orgasm, evident, mult mai mare.

  1. Fanteziile sexuale faciliteaza placerea extrema

In majoritatea fanteziilor masculine, femeia apare in lenjerie intima sexy, dar nu orice lenjerie. Aici, un cuvant greu de spus il are imaginatia, imposibil de pus in aplicare pe un nud. Sunt de efect portjartierele, corsetele, dar si desuurile indraznete sau costumatiile sexy.

  1. Nu toata lumea accepta si recunoaste orgasmul

Unora li se pare de-a dreptul paradoxal sa poata simti placere tocmai din negarea placerii. Practica, foarte raspandita in grupurile iubitorilor de sex sado-maso, presupune impiedicarea, intarzierea si chiar interzicerea atingerii maximului de excitatie sexuala.

  1. Punctul G este un soi de Sfantul Graal

”Punctul G” se numara printre cele mai mari mistere cu privire la sexualitatea feminina. Este vorba despre o zona din interiorul vaginului, care odata stimulata, provoaca orgasm. Desi existenta i-a fost dovedita de cateva decenii, mai sunt unii care inca-l cauta.

  1. Placerea sexuala nu a existat dintotdeauna

Acelasi mister pluteste si in jurul evolutiei orgasmului feminin. Potrivit antropologului Desmond Morris, intrarea sa in scena este un fel de truc folosit de ”mama natura” pentru a mentine femeile la orizontala dupa actul sexual, facilitand astfel patrunderea lichidului seminal.

  1. Intensitatea creste in zilele de menstruatie

Subiectul poate fi tabu. Dar in timpul ”acelor” zile, te poti bucura din plin de intimitate si de actul sexual propriu-zis, la fel ca in orice alta zi. Cresterea fluxului sanguin si lubrificarea naturala sunt factori ce maresc placerea, facilitand atingerea momentului culminant.

  1. In trecut, cuvantul ”orgasm” avea un inteles diferit

In urma cu mai bine de jumatate de secol, semnificatia cuvantului era alta, fara legatura cu sexul si cu intimitatea. In vechile carti si in filmele secolului trecut, poti gasi personaje ce folosesc expresia cu intelesul de agitatie si anxietate. Sensul este folosit si azi, dar la figurat.

Spuse acestea, iti dorim sa gasesti calea cea mai potrivita sa te aduca in culmea fericirii! Ai putea incepe cu cateva lenjerii sexy din vitrina spicysecrets.ro.