Ce ai de facut dupa un moment de intimitate in doi?

Oare exista ceva mai frumos intr-un cuplu decat dragostea? Intr-o relatie stabila, cand EL si EA se simt profund indragostiti, cand atractia nu este doar o intamplare, fiecare clipa de intimitate reprezinta o bucurie dintre cele mai mari si mai sincere.

Pentru ca relatia sa nu esueze, adeseori se vorbeste despre ce sa nu faci dupa ce ai impartit asternuturile cu EL. Dar pentru ”conservarea” si prelungirea momentului de intimitate, nu conteaza doar sa eviti comiterea unor erori catastrofale.

La fel de important este sa acorzi atentie si lucrurilor pe care efectiv urmeaza sa le faci. Presteaza acelasi interes la atitudinea exprimata, la multimea de gesturi, dar si la cuvintele rostite. Si fiecare noapte pasionala de dragoste te va apropia si mai mult de jumatatea ta.

Este ciudat cum noi, fiintele umane, ne indepartam tot mai mult de natura si de natural pana si cand facem dragoste cu persoana iubita. In asteptarea orgasmului, fara sa ne dam seama, ne lasam cuprinsi de presiuni si de anxietate.

Dar nu este vorba despre o cursa!

Multi neglijeaza realitatea. Actul sexual in sine nu incepe si nu se termina odata ce raportul propriu-zis se consuma. Pe langa, mai exista un fel de intimitate, care precede partida nebuneasca de sex si continua apoi in momentele succesive.

Este detaliul ce face diferenta dintre sex si dragoste. Iar ca sa reusesti, tine cont de sugestiile noastre:

Mentine apropierea!

Odata ce amandoi ati ”pus punctul pe i”, fii inspirata, ramai alaturi de el. Vei intensifica fiecare emotie perceputa pana in urma cu cateva secunde sau minute. Din pacate, in multe cupluri se intampla ca senzatia de apropiere generata de contactul sexual sa fie perceputa gresit si neglijata, desi ar trebui sa continuie minute buna si dupa.

Atentie la simturi!

In liniste, intinsa langa partenerul tau, actioneaza asupra simturilor tactile. Joaca-te cu corpul lui. Cu varfurile degetelor, fa-i un masaj usor, iar cu buzele, atinge-i umerii incetisor, sa te simta abia ca pe o adiere, nu ca pe un uragan. In relatia de cuplu nu conteaza doar satisfactia sexuala, ci si afectiunea pe care-o poti oferi oricand, neconditionat.

Cale libera soaptelor!

Dupa ce ati facut dragoste, inarmata cu giugiuleli si mangaieri, acopera-ti iubitul cu sarutari pline de tandrete. Daca stii ca-i face placere, sopteste-i si ceva foarte intim, prin care foarte subtil, sa-i reaprinzi simturile aproape adormite. Insa totul trebuie sa decurga cu blandete sau nu vei face decat sa strici magia momentului.

Inca putina liniste!

In universul masculin, actul sexual reprezinta o provocare tocmai pentru ca genereaza emotii si tensiune fizica. In schimb femeia adora sa traiasca fiecare moment de preludiu si postludiu cu romantism. Epuizati de energie dupa ce ati ajuns la orgasm, nu strica sa alegi calea de mijloc si sa pastrezi linistea timp de cateva minute.

Incearca o conversatie!

Trecute cele cateva minute de refacere dupa efortul anterior, mizeaza totul pe comunicare. Fara sa fiti deranjati, in relaxare totala si din plin entuziasmati, aceasta ar putea fi sansa ta sa creezi o legatura si mai profunda. Incearca sa-ti redescoperi partenerul, poate in ipostaza de prieten pe care te poti baza si cu care poti imparti bune si rele.

Daca ti-au servit sfaturile noastre cu privire la lucrurile pe care sa le faci ”dupa”, te invitam sa ne urmaresti postarile. Iar daca simti ca lipseste ”scanteia” din dormitor, iti propunem s-o reaprinzi cu o lenjerie sexy din magazinul spicysecrets.ro.